Wie ben ik

Zes jaar geleden liep ik met open ogen een burn-out in. Dat was iets waarvan ik zeker wist dat het mij niet zou overkomen. Maar mijn lijf besliste anders. Jaren was ik grenzen over gegaan, jaren had ik gedaan wat ik dacht dat van mij verwacht werd, en jaren had ik eigenlijk geen idee wie ik werkelijk was. Zes jaar geleden begon ik mijn zoektocht. Doordat mijn burn-out zich zo in mijn lichaam manifesteerde begon ik met haptonomie, daarna kwam Reiki, en uiteindelijk volgde ik een opleiding tot meditatietrainer. Na de NLP practitioner opleiding die ik voor mijn burn out had gevolgd, volgde ik ook nog de NLP master opleiding. Al deze opleidingen hebben mij tools gegeven om te ontdekken wie ik ben, en wat ik wil in dit leven.
En al deze tools samen vormen de grond voor de mindfulness zoals ik die in de wereld zet. Praktisch toepasbaar, aansluitend bij hoofd en hart en vooral met het doel het geleerde toe te passen in je dagelijks leven.

Druk, druk, druk, dat zijn we allemaal. Maar met wat? En kan het ook een onsje minder? Ik heb drie kinderen, een onderneming, een man met een drukke baan en een hond. Dus over druk, druk, druk kan ik meepraten. En toch kies ik er elke dag voor om het niet zo te zien. Ik kies de dingen die ik doe zorgvuldig en ben me bewust van het effect van mijn keuzes. Dankzij de stevige basis die mindfulness mij geeft.

Dit ben ik!

HBO Culturele en maatschappelijke vorming, waar ik heen ging omdat ik mensen wilde helpen, de overstap maakte van Maatschappelijk werk naar Culturele en maatschappelijke vorming, omdat ik op dat moment niet voor me zag hoe ik anderen kon helpen als ik zelf zo worstelde in de wereld.

Israël: Doel was een wereldreis, het werden 4 maanden Israël, waar mijn relatie, met wie ik samen op reis was, op de klippen liep, en ik terugging naar Nederland

Manpower intercedente: Ik liep binnen bij het uitzendbureau, geen idee wat ik wilde worden als ik later groot was, en mocht bij Manpower komen werken als intercedente. Prachtige plek voor iemand met werkgeluk als missie. Al wist ik dat toen nog niet (connecting the dots:-))

Bij NUON werd ik teamleider. Op de afdeling debiteurenbeheer. Vooral veel met mijn hoofd gedaan daar. NUON heeft een mooi professional programme, waar ik mij ontwikkelde in de rol van teamleider (met mijn hoofd).

Na de geboorte van mijn tweede kindje werd ik bij NUON projectmanager. Ik moest daar veel voor reizen en vond dat moeilijk met twee kleine kinderen thuis, en vond een baan dichter bij huis:

Hogeschool Arnhem en Nijmegen, ik werd daar procescoordinator. Waar ik eigenlijk een teamleider was voor 5 verschillende teams.

Na de geboorte van mijn derde kindje, en het luide protest van mijn hele lijf tegen het geweld dat ik mezelf aandeed doordat ik zo vanuit mijn hoofd leefde, kreeg ik een burn out. Achteraf gezien een groot geschenk, maar in die periode zag ik het zeker niet zo.

Ik reïntegreerde als projectleider bij de HAN.

In 2014 raapte ik al mijn moed bij elkaar en werd ondernemer. Als ondernemer is het mijn missie op bij te dragen aan (werk)geluk.

Dit ben ik ook!

In 2010 ontdekte ik NLP. Neuro Linguistisch Programmeren, en leerde meer over het totale plaatje: hoofd, hart en handen, in plaats van alleen hoofd, waar ik tot die tijd vooral mee bekend was.

2011 NLP practitioner

2012 Reiki 1, 2013 Reiki 2 en in 2014 Reiki 3. In 2012 start ik mijn eerste onderneming: Op jouw pad, waar ik door middel van Reiki en coaching mensen begeleid naar meer (werk) geluk.

2013 NLP Master practitioner.

2016 MBE meditatietrainer

In 2012 ontdek ik het bestaan van hoogsensitiviteit, en vallen 1000-en puzzelstukjes op zijn plek. Los van alle opleidingen en trainingen die ik de afgelopen jaren gedaan heb, heeft deze ontdekking mij het allermeeste opgeleverd.