Voor dagelijkse inspiratie. Gabrielle Bernstein heeft op 52 kaarten haar meest inspirerende en motiverende quotes gevangen. Met illustraties van Micaela Ezra. Zij maakte de afbeeldingen met haar baby op schoot en heeft de kaarten op deze manier ook een heerlijke energie voor kinderen meegegeven.

Hét carddeck over overgave aan het Universum is The Universe Has Your Back van Gabrielle Bernstein. Met affirmaties en statements uit het boek “The Universe Has Your Back”, met prachtige illustraties in waterverf. Zowel de uitspraken als de afbeeldingen zijn indrukwekkend.

Zoals bij ieder carddeck werken deze kaarten ook samen met het Universum. De thema’s die voor jou op dat moment spelen zullen weerspiegeld worden op de kaarten. Inspirerend en steunend! Mooi als cadeau voor jezelf of om weg te geven <3

Door middel van acceptatie, overgave en toewijding aan haar zich voortdurend ontwikkelende spirituele pad, heeft bestsellerauteur en internationaal spreekster Gabrielle Bernstein haar angst getransformeerd tot geloof. Haar verhalen en universele lessen in The Universe Has Your Back bieden een raamwerk voor het loslaten van de dingen die ons geluk, onze veiligheid en een duidelijke richting in ons leven blokkeren. Deze lessen kunnen ons helpen bij het loslaten van de behoefte aan controle, zodat we ons kunnen ontspannen in een gevoel van zekerheid en vrijheid, en kunnen stoppen met het najagen van levensdoelen en gewoon echt kunnen gaan leven.

Laat je meevoeren door je energie en ware kracht als je niet lekker in je vel zit, door synchroniciteit en ondersteuning als je de weg kwijt bent, door veiligheid als je met onzekerheid wordt geconfronteerd en door vreugde als je door pijn wordt geteisterd. Bernstein onthult vele geheimen en is vastbesloten om de aanwezigheid van jouw kracht vrij te laten stromen in de geruststellende wetenschap dat het Universum achter je staat. Dit boek is nu ook in het Nederlands verkrijgbaar! Het universum staat achter je.

 

In Mindfulness laat Thich Nhat Hanh zien hoe belangrijk het is om aandachtig te leven. Als je bewust leeft, beweegt, eet en met relaties bezig bent, zul je je vanzelf gelukkiger voelen. Het boek staat vol met praktische oefeningen in Mindfulness.

Met zijn oefeningen leert Thich Nhat Hanh je je geest te trainen om in het moment te leven. De oefeningen verbeteren je concentratie en verschaffen je inzicht, waarmee je je uiteindelijk kunt bevrijden van angst, spanning en boosheid en je het geluk beter kunt ervaren.

Mindfulness is het eerste boek dat alle oefeningen en meditaties van Thich Nhat Hanh bevat die hij samen met zijn meditatiegemeenschap gedurende zestig jaar heeft ontwikkeld.

Ben je ooit gebeld door een vriendin die jij net wilde bellen? Of ontving je een e-mail van een vriend over wie je de nacht daarvoor had gedroomd? Dat dit geen toeval is laat Seka Nikolic zien in ontdek de kracht van energie. We staan energetisch in verbinding met de mensen en spullen om ons heen, maar we zijn ons er vaak niet bewust van hoe dit ons beïnvloedt.

In Ontdek de kracht van energie wordt de werking van universele energie eenvoudig en helder uitgelegd. Je leert hoe energie werkt in je dagelijks leven en hoe je het kunt toepassen in je relaties, in je familie en bij je gezondheid. Door de praktische oefeningen en uitgebreide voorbeelden kun je zelf de kracht van energie ervaren waardoor je ook beseft dat je eigenlijk al meer weet dan je denkt!